Krem kokosowy (Agnex), pasta z miąższu kokosa z erytrytolem, 300g
Opis
Krem kokosowy firmy Agnex to produkt o wyjątkowym aromacie i delikatnym smaku kokosa. Stanowi idealny dodatek do deserów i kanapek.
Sposób użycia
Produkt gotowy do spożycia. Idealny do smarowania pieczywa, tostów, wafli i jako dodatek do deserów i ciast.
Skład
Pasta z miąższu kokosa, substancja słodząca: erytrytol.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna w 100g produktu: 2706 kJ/ 656 kcal;
Tłuszcz: 63,7g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 59,9g;
Węglowodany: 13,6g, w tym cukry: 0,0g;
Błonnik: 14.3g;
Białko: 5,8g;
Sól: 0g;
Dodatkowe informacje
Biały nalot, który może występować na powierzchni kremu kokosowego jest wynikiem naturalnego procesu oddzielania się tłuszczu kokosowego. Nalot nie jest oznaką pleśni ani zepsucia się produktu.
Kremy produkowane są w manufakturze bez dodatku jakichkolwiek konserwantów.
Kolor, smak oraz konsystencja kremów może się różnić między partiami.
Produkt zawiera substancję słodzącą erytrytol.
Wielkość opakowania
300g
Producent
Agnex
ul. Hotelowa 38
15-659 Białystok